All for Joomla All for Webmasters
Vijesti

Mislav Kolakušić službeno krenuo u borbu protiv korupcije!

Mislav Kolakušić, sudac Trgovačkog suda u Zagrebu, u današnjem intervjuu za Media servis javno je objavio početak njegove službene antikorupcijske kampanje u vidu osnivanja udruge Antikorupcija.

Udruga Antikorupcija biti će platforma i početni korak u stvaranju pokreta odlučnih, stručnih i odgovornih ljudi koji za konačni cilj ima preobraziti Republiku Hrvatsku u zemlju poštivanja prava i pravde.

“Da bismo promijenili naše društvo, moramo djelovati na dvije platforme: civilno-društvenoj i političko-društvenoj. Bez uključivanja građana u civilno-društvene promjene koje su moguće kroz udrugu nema ni političkih promjena, morate dati mogućnost građanima koji su razočarani u politiku da se uključe. Od današnjeg dana kada udruga prelazi iz virtualnog u pravi fizički oblik bit ću u potpunosti uključen”, najavio je sudac Kolakušić.

Komentari
Komentari

Antikorupcija.hr prati i otkriva sve oblike korupcije na svim razinama društva. Pozivamo sve građane koji imaju saznanja o koruptivnim djelima da nam se jave s povjerenjem, anonimno ili s imenom i prezimenom kako bi kriminal izveli na svjetlo i primjereno ga kaznili.

Copyright © 2017 Antikorupcija.hr

To Top