All for Joomla All for Webmasters
Vijesti

Sudac Kolakušić: Moj partner su građani, nemam niti ću imati kontakte s “partnerima” koje nameću pojedini mediji

Jedini saveznik kojeg sudac Kolakušić i njegov tim priželjkuju u budućem radu su građani svjesni stanja u Republici Hrvatskoj i voljni svojim djelovanjem doprinijeti korjenitim promjenama

IZVOR: Antikorupcija

S obzirom na učestale navode pojedinih medija u kojima se suca Kolakušića dovodi u vezu, u smislu potencijalne suradnje, s mnogim tzv. novim političkim opcijama i pojedincima, obavještavamo javnost da je sudac Kolakušić u potpunosti posvećen razvoju projekta Antikorupcije i suradnji s građanima te da u svom budućem radu ne vidi navedene aktere kao potencijalne partnere. U tom smislu, sudac Kolakušić i udruga Antikorupcija nisu imali, nemaju i neće imati kontakte s opcijama i pojedincima koji im se  medijski nameću, a koji se u medijskom prostoru percipiraju kao “nove političke opcije”.

Sve takve insinuacije plod su medijskih neutemeljenih pretpostavki i nemaju veze sa stvarnošću. Jedini saveznik kojeg sudac Kolakušić i njegov tim priželjkuju u budućem radu su građani svjesni stanja u Republici Hrvatskoj i voljni svojim djelovanjem doprinijeti korjenitim promjenama kao i oni pojedinci i organizacije za koje se procijeni da su vjerodostojni zagovaratelji pravne države i dubokih društvenih reformi.

Komentari
Sudac Kolakušić: Moj partner su građani, nemam niti ću imati kontakte s “partnerima” koje nameću pojedini mediji

Antikorupcija.hr prati i otkriva sve oblike korupcije na svim razinama društva. Pozivamo sve građane koji imaju saznanja o koruptivnim djelima da nam se jave s povjerenjem, anonimno ili s imenom i prezimenom kako bi kriminal izveli na svjetlo i primjereno ga kaznili.

Copyright © 2017 Antikorupcija.hr

To Top