All for Joomla All for Webmasters
Vijesti

Sudac Mislav Kolakušić pomeo konkurenciju u anketi Indexa za osobu godine

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu i predsjednik udruge Antikorupcija, Mislav Kolakušić osoba je godine u anketi portala Index.hr  sa gotovo deset tisuća glasova građana. Uredništvo portala svojim čitateljima je ponudilo listu žena i muškaraca koji su, po njihovom mišljenju, svojim radom, znanjem i zalaganjem zaslužili ponijeti titulu Indexove osobe godine. Sudac Kolakušić dobio je značajno najveći broj glasova u konkurenciji kandidata kao što su Mate Rimac, Dalija Orešković, dr. Mislav Malić, itd.

Sudac Kolakušić predstavljen je kao kao pojedinac koji nije želio samo slijepo provoditi zakone. Imao je i ima hrabrosti reći da su neki zakoni loši, štetni, da se njima pljačkaju država i građani. Još otkako se 2013. godine sukobio sa Slavkom Linićem oko Zakona o predstečajnoj nagodbi, Kolakušić otvoreno kritizira zakone, a posebno se bavio Ovršnim zakonom i Lexom Agrokor. Osnovao je udrugu za borbu protiv korupcije, a jasne su i njegove ambicije u politici.

LINK NA  IZVORNI ČLANAK

Komentari
komentara

Antikorupcija.hr prati i otkriva sve oblike korupcije na svim razinama društva. Pozivamo sve građane koji imaju saznanja o koruptivnim djelima da nam se jave s povjerenjem, anonimno ili s imenom i prezimenom kako bi kriminal izveli na svjetlo i primjereno ga kaznili.

Copyright © 2017 Antikorupcija.hr

To Top