All for Joomla All for Webmasters
Korupcija

Udruga Antikorupcija prijavila korupciju tešku 50 milijuna kuna, DORH šuti

Udruga Antikorupcija danas je poslala dopis Općinskom državnom odvjetništvu u kojem zahtjeva izvješće o poduzetim istražnim radnjama u slučaju neosnovanih plaćanja društva Agrokor za vrijeme trajanja predstečajne nagodbe.

Podsjećamo, udruga Antikorupcija je došla u posjed originalne dokumentacije i ispisa elektroničke pošte između odgovornih osoba u društvu Agrokor iz kojih proizlaze osnove sumnje u počinjenje teških kaznenih djela na štetu vjerovnika koji su u zakonitom roku prijavili svoje tražbine.

Udruga Antikorupcija pronašla je čak 50 milijuna kuna sumnjivih plaćanja za koja se osnovano vjeruje ds nismu smjela biti izvršena. Time je počinjena ogromna šteta brojnim vjerovnicima koji nisu uspjeli naplatiti svoja potraživanja.

Udruga Antikorupcija nastavit će rad na slučaju Agrokor, a od Državnog odvjetništva očekuje brzu i transparentnu istragu i izvješće o rezultatima u razumnom roku.

Udruga Antikorupcija prijavila milijunske nezakonite isplate iz Agrokora tijekom izvanredne uprave

Komentari
komentara

Antikorupcija.hr prati i otkriva sve oblike korupcije na svim razinama društva. Pozivamo sve građane koji imaju saznanja o koruptivnim djelima da nam se jave s povjerenjem, anonimno ili s imenom i prezimenom kako bi kriminal izveli na svjetlo i primjereno ga kaznili.

Copyright © 2017 Antikorupcija.hr

To Top