All for Joomla All for Webmasters
Ostalo

Video: Sudac Kolakušić odlučno krenuo u rat s korupcijom!

Kaznena prijava udruge Antikorupcija protiv bivšeg Agrokorovog povjerenika Ante Ramljaka, njegovih pomoćnika Fabrisa Peruška i Irene Weber te odgovornih osoba u društvu Tisak d.d. samo je početak rada udruge Antikorupcija na rasvjetljavanju brojnih sumnjivih transakcija u procesu izvanredne uprave koji su doveli do oštećenja brojnih vjerovnika.

Ujedno je ta kaznena prijava protiv najmoćnijih ljudi postojećeg sustava i jasan pokazatelj da su namjere suca Kolakušića da stane na kraj korupciji izrazito ozbiljne.

Svaka korupcija polazi od vrha, a korupcija u slučaju Agrokor od početka do kraja pokazuje da je država u potpunosti stavljena u zaštitu interesa određenih skupina koji u ostvarenju svojih financijskih interesa ne prežu ni od čega.

Udruga Antikorupcija je podnošenjem kaznene prijave otvorila Pandorinu kutiju i neće stati dok se u potpunosti ne rasvjetli odgovornost svih koji su na bilo koji način sudjelovali u koruptivnim i kriminalnim radnjama. Korupciji će doći kraj!

Pogledajte emisiju u kojoj je detaljno opisano na koji su način osumnjičeni kršenjem zakona oštetili brojne vjerovnike.

<
Komentari
komentara

Antikorupcija.hr prati i otkriva sve oblike korupcije na svim razinama društva. Pozivamo sve građane koji imaju saznanja o koruptivnim djelima da nam se jave s povjerenjem, anonimno ili s imenom i prezimenom kako bi kriminal izveli na svjetlo i primjereno ga kaznili.

Copyright © 2017 Antikorupcija.hr

To Top